BANNER


Banner

CLICK THIS PLZ!

***CLICK ME PLEASE*** (TQVM :D)

WELCOME!


I made this widget at MyFlashFetish.com.

WELCOME to B3sG!LeR's NeSt

WELCOME to B3sG!LeR's NeSt!

Welcome to my blog!

Therefore, if you have some ideas and comments, don't forget to message me or leave message on the shoutbox!

Thanks for viewing and don't forget to follow my blog! ^_^

Enjoy ur stay here @ B3sG!LeR's NeSt

FOOTNOTE: For those who don't understand 'Malay' and 'English' language, please use 'Google Translate' or any other translator. Thanks a lot and stay tuned!

THANKS FOR YOUR SUPPORT. THE BLOG IS RUNNING FOR OVER 2 YEARS NOW!

EXCHANGE LINKS

EXCHANGE LINKS YOUR BLOG URL HERE! *EASY FOR BLOGWALKING*

HISTATS

SHOUTBOX

SHOUT HERE! PLZ TINGGALKAN LINK BLOG ANDA UNTUK DIJEJAK DI ATAS NI (MISTER LINKY) BUKAN KAT SHOUTBOX NI SEBAB SUSAH NAK JEJAK GUNA DUA-DUA.. TQVM :D

FACEBOOK LIKE

Wednesday, January 12, 2011

Raja Lawak Musim Ke-5!

Assalamualaikum w.b.t,

Post aku kali ni pasal Raja Lawak 5.


Sorry la aku dah lama tak update blog ni disebabkan busy dengan UiTM + malas + broadband yang sungguh lembap disebabkan quota yang dah hampir habis akibat asyik mendonlod jee..

Raja Lawak 5 kembali lagi dengan 12 peserta baru.. Hmm jom kita tengok siapa kah peserta2 itu..




12 peserta Raja Lawak Musim ke 5 ialah:


Balas


Bobo


Epy


Kami


Kopio



Leman


Lucky


Man


Nazmi



Pukaw


R2


TBO

Juri-juri kali ni tak kurang hebatnya iaitu


Afdlin Shauki


Sathiya


David Teo

Pada permulaan Gelanggang Raja Lawak 5, Bob Lokman ada sekali... tapi lepas tu dia tarik diri dari menjadi juri,, hmm,, agak sedih kan.. Tengok Afdlin Shauki punya air muka pun nampak sedih je.. Ye la geng dia dah tak ada kan.. Din Beramboi pula sudah kembali ke rahmatullah.. hmm.. nak buat macam mana Allah lebih sayangkan beliau.. jom kita sedekahkan al-fatihah kepada Din Beramboi...      amin....

Ok kalau korang perasan musim 5 ni banyak peserta yang berbadan besar kan? Aku pun perasan,, Sebelum ni sikit je yang badan besar join macam Angah, Pak Tam & Alex dan lain-lain lagi.. Tapi boleh katakan musim ni paling ramai.. berapa peserta yang berbadan besar> haha... korang kira la sendiri..

Pada musim ni juga kalau korang perasan ada 8 peserta berkumpulan dan 4 peserta individu sahaja.. Sikit gila kan.. tapi semuanya pun bukan calang-calang.. Tengok kat audition hari tu semua ada kelebihan masing-masing..

Lepas Alkisah tu tak dapat dah nak tengok Gelanggang Raja Lawak sebab dah kena masuk UiTM.. nak tengok pun kena download.. so frustrating.. Hmm.. tak apalah janji tak lah ketinggalan sangatkan..

Musim ni pun masih kekalkan Jozan (Johan & Zizan sebagai hos) ye la.. diaorang kan happening gila! memang lawak lah diaorang ni..

Oklah.. aku nak tahu juga korang punya peserta favorite siapa?

Kalau aku top 3 (berdasarkan Gelanggang Raja Lawak Minggu 1st) aku pilih Nazmi, Pukaw & Man (ceh.. cakap je tapi tak undi pun.. ya la.. mana la banyak duit nak undi diaorang ni.. so support je la dari belakang)

Disebabkan aku tak ada astro kat rumah sewa ni.. tv je ada.. Aku akan cuba update dari semasa ke semasa pasal Raja Lawak musim ke 5 ni.. even ketinggalan sikit.. so please stay tuned eh.. untuk post2 yang menarik untuk Raja Lawak musim ke-5 ni..

Ok kalau korang yang ada astro tu jangan lupa tengok Gelanggang Raja Lawak kalau tak silap hari Jumaat pukul 9 kot.. ya la tak ada astro macam mana nak tahu kan.. Aku pun tengok guna download je.. Download kat mana? Hehe.. adalah.. :P

6 comments:

  1. raja lawak sentiasa best!
    lagi2 bila ada johan n zizan ..
    kan3x??

    ReplyDelete
  2. cik Ladies> betul2.. jozan is the best..

    ReplyDelete
  3. Novelgurl> hidup jozan! hehe.. lawak gila masa jozan dengan nazmi tu..

    ReplyDelete
  4. sedihnya..jelesnya..
    demyuh astro!!

    ReplyDelete
  5. sedih n jeles sebab apa tuh paranoid?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NUFFNANG

Glee!

Glee!
(Sticky) Catch Glee Season 2 every Wednesday

~EarLy eD!TiOn~

~EarLy eD!TiOn~
(STICKY) The best TV Series EVER!!! *4 me of coz* ^_^