BANNER


Banner

CLICK THIS PLZ!

***CLICK ME PLEASE*** (TQVM :D)

WELCOME!


I made this widget at MyFlashFetish.com.

WELCOME to B3sG!LeR's NeSt

WELCOME to B3sG!LeR's NeSt!

Welcome to my blog!

Therefore, if you have some ideas and comments, don't forget to message me or leave message on the shoutbox!

Thanks for viewing and don't forget to follow my blog! ^_^

Enjoy ur stay here @ B3sG!LeR's NeSt

FOOTNOTE: For those who don't understand 'Malay' and 'English' language, please use 'Google Translate' or any other translator. Thanks a lot and stay tuned!

THANKS FOR YOUR SUPPORT. THE BLOG IS RUNNING FOR OVER 2 YEARS NOW!

EXCHANGE LINKS

EXCHANGE LINKS YOUR BLOG URL HERE! *EASY FOR BLOGWALKING*

HISTATS

SHOUTBOX

SHOUT HERE! PLZ TINGGALKAN LINK BLOG ANDA UNTUK DIJEJAK DI ATAS NI (MISTER LINKY) BUKAN KAT SHOUTBOX NI SEBAB SUSAH NAK JEJAK GUNA DUA-DUA.. TQVM :D

FACEBOOK LIKE

Wednesday, November 24, 2010

Walt Disney Lambang Syaitan?

Salam,

hari ni aku nak citer plak pasal Walt Disney punye logo yg mempunyai lambang syaitan.. mesti di antara korang ada yg tengok citer2 keluaran Disney kn.. macam Hannah Montana, Camp Rock. High School Musical dan sebagainya..


High School Musical 3 Senior Year


Hannah Montana

Well, inilah dia logo Walt Disney yg original..


Logo The Walt Disney Company

Setelah diselidik, logonya mempunyai lambang syaitan..


Nombor 666 = Nombor syaitan

Mesti korang x sangkakan? Ok, skrg ni aku nak citer pasal latar belakang syarikat ni dgn individu yg bertanggungjawab dalam pengurusan syarikat ni.

Walt Disney atau nama sebenarnya Walter Elias Disney berasal dari keturunan Disney yg merupakan salah satu daripada 13 keturunan Yahudi Illuminati. Keturunan keluarga Disney dianggap memainkan peranan khusus untuk menerapkan nilai-nilai penyembahan syaitan dan pendidikan seksual terlampau kepada kanak-kanak menerusi rancangan televisyen terutamanya kartun.


Walter Elias Disney, individu bertanggungjawab dalam Walt Disney

Di dalam logo syarikat tadi, dapat kita lihat dengan jelas dengan kewujudan nombor 6. Perkara ni bukan kebetulan tetapi ia memang hakikat sebenar yang misi syarikat Zionis ini mempunyai agenda untuk menyesatkan golongan muda khususnya kanak-kanak sejak dari kecil.

Mesti korang tertanya kepada kenapa aku nak citer pasal ni? sbb aku pun layan citer High School Musical dan aku nak elakkan korang sumer tgk citer keluaran Disney.. Kan ada banyak lagi citer lain yg best kan? Contoh? Upin dan Ipin keluaran Les Copaque x kurang hebatnya. Buktinya citer tu dah dapat sambutan yg meluas di kalangan anak-anak muda di Malaysia ni.. ;)


Upin & Ipin


Les Copaque, syarikat production Upin & Ipin

Aku bukan ape aku baca ada satu buku ni td bertajuk 'Rahsia Simbol Yahudi'. Kebetulan aku tgh cari citer baru nak update blog aku.. So, why not? Bukan ke Sharing is Caring? Hoho..

Betapa liciknya Yahudi ni kan?

Tu je la post utk hari ni.. Harap2 korang boleh stay lg utk post yg akan datang k?

Thanks!

2 comments:

  1. kalau tngk kat "D" tu pon dh mcm 6 kan!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NUFFNANG

Glee!

Glee!
(Sticky) Catch Glee Season 2 every Wednesday

~EarLy eD!TiOn~

~EarLy eD!TiOn~
(STICKY) The best TV Series EVER!!! *4 me of coz* ^_^