BANNER


Banner

CLICK THIS PLZ!

***CLICK ME PLEASE*** (TQVM :D)

WELCOME!


I made this widget at MyFlashFetish.com.

WELCOME to B3sG!LeR's NeSt

WELCOME to B3sG!LeR's NeSt!

Welcome to my blog!

Therefore, if you have some ideas and comments, don't forget to message me or leave message on the shoutbox!

Thanks for viewing and don't forget to follow my blog! ^_^

Enjoy ur stay here @ B3sG!LeR's NeSt

FOOTNOTE: For those who don't understand 'Malay' and 'English' language, please use 'Google Translate' or any other translator. Thanks a lot and stay tuned!

THANKS FOR YOUR SUPPORT. THE BLOG IS RUNNING FOR OVER 2 YEARS NOW!

EXCHANGE LINKS

EXCHANGE LINKS YOUR BLOG URL HERE! *EASY FOR BLOGWALKING*

HISTATS

SHOUTBOX

SHOUT HERE! PLZ TINGGALKAN LINK BLOG ANDA UNTUK DIJEJAK DI ATAS NI (MISTER LINKY) BUKAN KAT SHOUTBOX NI SEBAB SUSAH NAK JEJAK GUNA DUA-DUA.. TQVM :D

FACEBOOK LIKE

Saturday, January 1, 2011

Happy New Year 2011!

Assalamualaikum w.b.t,


Happy New Year everybody! Post aku yang pertama untuk tahun baru 2011 ni! Hehe..


Bila dah masuk tahun baru, semuanya mesti nak baru kan.. Begitu juga dengan diriku.. Hehe..




Hari merupakan hari terakhir aku berada di KL.. sob3 terpaksa tinggalkan family terutamanya my mom!!! Love her so much.. muah2x.. Hope semua jaga diri masing-masing k..

Ok azam baru aku senang je.. nak maintainkan pointer lagi.. kalau boleh nak DL lagi sem ni.. hmmm.. siapa yang tak nak DL kan.. hehe.. InsyaAllah ^_^

Ok ni wishlist aku pada tahun 2011 yang paling mahal aku nak beli hehe..

Jeng Jeng Jeng..





Nintendo Wii!!!


Dah lama aku nak beli sebab console ni memang ada game yang aku nak main sangat.. especially Glee Karaoke Revolution! Ye la.. aku kan minat sangat dengan cerita Glee.. Dah la aku selalu main Nintendo DS.. memang tak sah la kalau aku tak beli benda ni kan.. huhu..


Glee Karaoke Revolution by Konami

Benda ni tak ada la mahal sangat kalau korang kerja.. Masalahnya aku ni jenis asyik duduk rumah je.. Menternak lemak kat rumah je.. Haha.. kerja 24 jam asyik2 makan, tidur, main game, surf internet dengan lepaking.. tu jee..

Aku bajet ada la dalam RM1000 tapi aku harap dapat go lower sampai RM900 depends dari region mana.. dapat 1 Wiimote pun tak apa.. ye la.. aku sorang je nak main kan.. welkkk.. :P

Ok la.. akhir kata semoga tahun ni lebih bermakna untuk korang semua ehh.. especially yang mengenali diri ini.. kepada member2 yang dah nak masuk U.. especially UiTM Machang, Kelantan.. i miss you all so much already!!! huhu.. especially my housemates! :D

Ok la.. semoga sukses dan lebih ceria tahun ni.. k??????

Kalau nak.. komen la kat sini.. aku nak tahu juga azam tahun baru korang apee... ngee~~~ :)

4 comments:

  1. happy new year

    http://fadthnwan.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. ok.. happy new year 2 u 2 iella.. saya akan bw later k.. tq.. :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NUFFNANG

Glee!

Glee!
(Sticky) Catch Glee Season 2 every Wednesday

~EarLy eD!TiOn~

~EarLy eD!TiOn~
(STICKY) The best TV Series EVER!!! *4 me of coz* ^_^