BANNER


Banner

CLICK THIS PLZ!

***CLICK ME PLEASE*** (TQVM :D)

WELCOME!


I made this widget at MyFlashFetish.com.

WELCOME to B3sG!LeR's NeSt

WELCOME to B3sG!LeR's NeSt!

Welcome to my blog!

Therefore, if you have some ideas and comments, don't forget to message me or leave message on the shoutbox!

Thanks for viewing and don't forget to follow my blog! ^_^

Enjoy ur stay here @ B3sG!LeR's NeSt

FOOTNOTE: For those who don't understand 'Malay' and 'English' language, please use 'Google Translate' or any other translator. Thanks a lot and stay tuned!

THANKS FOR YOUR SUPPORT. THE BLOG IS RUNNING FOR OVER 2 YEARS NOW!

EXCHANGE LINKS

EXCHANGE LINKS YOUR BLOG URL HERE! *EASY FOR BLOGWALKING*

HISTATS

SHOUTBOX

SHOUT HERE! PLZ TINGGALKAN LINK BLOG ANDA UNTUK DIJEJAK DI ATAS NI (MISTER LINKY) BUKAN KAT SHOUTBOX NI SEBAB SUSAH NAK JEJAK GUNA DUA-DUA.. TQVM :D

FACEBOOK LIKE

Monday, December 20, 2010

Demam + Pening + Sakit Perut = KO

Assalamualaikum w.b.t,

Setelah hampir 3 hari tak update blog ni.. Malam ni aku decide nak tulis sikit sebab macam dah lama sangat aku rasa blog ni terbiar..





Malangnya aku tak berapa sihat 2-3 hari ni.. Starting daripada Sabtu lepas.. waktu petang camtu.. Aku pun tak tahu apa sebabnya.. Mungkin selalu sangat tidur lambat.. yalah.. kul 3 atau 4 baru tidur.. Aku tak berapa jaga sangat tidur aku waktu cuti ni.. Hmm.. lepas ni aku akan berjaga2..Aku pun pergi la Klinik yang berdekatan dengan rumahku yang bernama Klinik Keluarga.. credit to my mother coz bersusah payah hantarkan adik.. :D.. pastu malam tu pula tak tahan pula aku nak muntah.. adoii memang perit betul rasa malam tu..

Lepas demam, hari Ahad tu pula pening pula menjadi-jadi.. Habis plan aku nak update blog waktu tu.. Ye la, aku ingatkan tak lama la demam ni.. Rupanya bersambung pula dengan pening.. Nak pitam pun ada rasa..

Tak cukup dengan tu hari ni pula sakit perut pula menjadi-jadi.. tambah lagi dengan cirit-birit.. adoii.. geram pula aku rasa.. akhirnya malam ni baru aku rasa sihat sikit.. tu yang dapat tulis sikit tu.. tu pun kempunan nak update.. haha.. (ayat tak boleh blahh..!) Hari ni pun aku pergi Klinik Keluarga tu untuk mengambil ubat cirit birit pula.. Haha.. minta-minta lepas ni tak ada la pula sakit lain pula.. =)

Ok tu je la yang aku nak cerita.. Mungkin ada pembaca yang menunggu update post daripada aku.. Sorry la buat korang tertunggu2 eh..

Aku harap pembaca semua doakan kesihatan aku eh.. Semoga aku dapat update blog ni seperti biasa mulai esok.. Ahh.. aku tak percaya betul banyak benda aku nak cerita dalam 2-3 hari ni tak dapat.. Ok tu je la.. Assalamualaikum.. :)

2 comments:

  1. thanks adam.. feel a lot better today,, guess i can write again.. :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NUFFNANG

Glee!

Glee!
(Sticky) Catch Glee Season 2 every Wednesday

~EarLy eD!TiOn~

~EarLy eD!TiOn~
(STICKY) The best TV Series EVER!!! *4 me of coz* ^_^